Adverteren op Kapper.nl

Het is mogelijk om op kapper.nl te adverteren. Als je hier belang bij hebt dan leggen we graag de mogelijkheden uit. Advertenties kunnen op maat aangevraagd worden. We zullen u vragen naar uw wensen en zullen dan op maat een offerte voor u maken.

Kapper.nl is onderdeel van 1Kapper.nl en ontwikkelt en exploiteert innovatieve webapplicaties waaronder een online kappersagenda, webbased kappers kassasysteem, kapsalon websites, en kapsalon apps.

Bij 1Kapper.nl kunnen alle kapsalons in Nederland zich aanmelden om gebruik te maken van de diensten die kapper.nl en 1Kapper.nl bieden. Indien u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via: 0594 820 212

Adresgegevens:

1Kapper.nl

de Gast 27
9801 AA  Zuidhorn
T. 0594 820212
E. info@1kapper.nl


Overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?