BAD HAIR DAY muts

Het loopt storm met de "Bad Hair Day" mutsen. De ideale muts voor de dagen wanneer je naar de kapper gaat, het echt koud is buiten of wanneer je natuurlijk echt een bad hair day hebt. Daarnaast is het gewoon een hele coole muts. Wil je er één? Wees er bij. Nog een paar op voorraad. Prijs per muts € 9,95  

verzendkosten € 2,34

 

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. 

 

Proefkapsel

Love is in the air...zowel het voorjaar als het huwelijk staan teken voor een nieuw begin. Niet alleen in het dierenrijk wordt druk "gedate" en worden nesten gebouwd, ook tussen mensen wordt weer druk getrouwd. En het voorjaar is daar het meest geliefde seizoen voor.....

 

Crazy hairday

Op Crazy hairday mogen kinderen voor de lol naar school met de meest vreemde kapsels. Een feestelijke dag waarop iedereen helemaal los mag gaan om de wilde en creatieve kant te showen. 

 

Haartatoeage

Als we de social media moeten geloven, gaan we dit jaar massaal voor de haartatoeage. De één vindt het mooi, een ander vindt het afschuwelijk. Wat je er ook van vindt, kunstwerken zijn het wel toch?

 

Help! Een grijze haar.....

Help! Een grijze haar. Gemiddeld wordt een vrouw grijs op haar 34ste. Met 50 jaar is 50% van de vrouwen grijs. Schokkend en verven of lekker accepteren? Lees verder....

 

Korte kapsels 50 jaar

Over de 50 jaar en kort haar? Prachtige korte kapsels voor de sterke vrouw...

 

Kunstwerk van haar

Gooi je afgeknipte haren niet weg; je kunt er altijd nog een kunstwerk van maken! Li Haillang, een kapper uit China, in ieder geval wel.

 

Ben jij de bob in 2016?

Ben jij de bob in 2016?

 

Help..ROOS! En nu?

Betekent roos een slechte hygiëne? Komt het alleen bij donkerharige mensen voor?
 
Over roos bestaan veel misverstanden. Wij hebben de tips om zonder schilfers door het leven te gaan......

 

Baard sexy?

Mannen met baarden zie je op straat overal. Ruige baarden of een tweedaagse stoppel. Over smaak valt niet te twisten; de één vindt een baard prachtig, de ander vindt het juist onverzorgd en irritant met zoenen. Hoe sexy zijn baarden nu eigenlijk?

 

Is de kapper een drama voor je kind?

Is het een strijd om met je kind naar de kapper te gaan? Voor prikkelgevoelige kinderen is dit echt super vervelend. Vaak wordt het dan ook  een strijd tussen ouder, kind en kapper. Wat moet je wel en niet moet doen?

Wij geven 11 praktische tips!

 

's Nachts denken we aan de kapper!

Doordeweek heb je het druk op het werk en denk je vaak niet aan de kapper. Al hoewel? Je realiseert je heel goed dat je nodig weer een afspraak moet maken. Na een toiletbezoek kijk je in de spiegel en denk je: "Ja, nu is het echt tijd voor de kapper"! Maar bel jij je kapper op je werk? 

 

Pasteltinten voorjaar 2015

Doe eens gek! Binnenkort naar de kapper en wil je eigenlijk wel eens iets anders? Trek de stoute schoenen aan en ga voor de pasteltinten. Het geeft je een cool, eigentijds effect! Durf jij het aan?

 

"Bevroren haar wedstrijd'

Een hele bijzondere wedstrijd in Canada laatst: "the hair freezing contest". Bekijk de foto's.

 

Haarkleur trend 2015 de tortoise (schildpad) haarkleur

Geweldige haarkleur ontwikkelingen dit voorjaar. Dé grootste haarkleurtrend voor 2015-2016 is de tortoise haarkleur. Ook wel eens tortoiseshell, balayage, ecaille haarkleur of schildpadhaarkleur genoemd.

 

Landelijke luizendag

Krijg jij al kriebels wanneer je dit leest? Iedere woensdag na de laatste voorjaarsvakantie is het landelijke luizendag! Op die dag moeten we allemaal kammen...

 

Vrouwen willen wel eens wat anders!

Gedurende het leven een vrouw wisselt een vrouw gemiddeld 150 keer van kapsel, zo blijkt uit een onderzoek onder tweeduizend Britse vrouwen. 

 

Haarkleur trend najaar/winter 2014 2015

De haarkleuren voor het najaar van 2014 en begin 2015 zijn waanzinnig. Je begint ze nu al te zien in het straatbeeld, maar tegen 2015 gaat wat ons betreft het straatbeeld veranderen.

 

Dameskapsel trends herfst/winter 2014-2015

Wat zijn de nieuwste haar trends en kleuren voor dit najaar, deze winter? Veel trends die het afgelopen seizoen te zien waren, blijven. Zoals de vlecht, de lange steile hoge staart, het opgestoken haar en de bob. Maar er zijn ook wat nieuwe stijlen en aanpassingen.

 

Herenkapsel trend herfst/winter 2014-2015

De Milan Fashion Week voor de man voor herfst winter 2014 2015 is nog maar net afgelopen en één kapseltrend willen we alvast verklappen. In de tweede helft van dit jaar gaan we veel met glansproducten werken.

 

 


Overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?