Dameskapsel trends herfst/winter 2014-2015

Lang en wijd en veel volume : Lang en wijd haar met veel volume was een trend die bij verschillende fashion shows te zien was. Van boven glad en steil en vanaf boven de oren plotseling met slag of zelf getoupeerd. Een stijl die al eerder te zien was in de jaren ’40.

 dameskapsel-herfst-winter-lang-en-wijd.jpg

Lang steil haar: Lang en steil haar blijft ook. Vaak met een (lage scheiding) opzij.

 dameskapsel-herfst-winter-zijscheiding-steil-haar.jpg

Hoog haar met volume: Op je het haar nu opsteekt of een staart of vlecht maakt, volume hoort er bij. Ook kort haar kan je zo dragen. Aan de zijkant kort en bovenop wat langer haar dat je omhoog werkt. En wel boven op het hoofd. Deze haarstijl die duidelijk afgekeken is van de jaren ’60. 

dameskapsel-hoog-volume.jpg

                                                      

                                                                                      

 

Vlechten: Vlechten blijven onverminderd populair. Eén vlecht, twee vlechten, een vlecht opzij en vooral de wat ingewikkelder kapsels met gedeeltelijk gevlochten haar, verwerkt in opgestoken kapsels of staarten. 

dameskapsel-herfst-winter-vlechten.jpg

De bob: De bob blijft dit seizoen. Vooral de schouderlange bob. Of zoals bij het plaatje rechtsonder lang haar opgedraaid naar binnen alsof het kort is en natuurlijk met wat volume bovenop.                                             

bob.jpg

 

                                                                                                                                                                                    Bron:www.rubriek.nl

 


Overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?