Haarkleur trend najaar/winter 2014 2015

De haarkleuren voor het najaar van 2014 en begin 2015 zijn waanzinnig. Je begint ze nu al te zien in het straatbeeld, maar tegen 2015 gaat wat ons betreft het straatbeeld veranderen.

Zo zie je nu ook al steeds vaker blauw en paars haar en prachtige oranje kleuren. Een trend die je iedere herfst weer ziet, zijn de zogenaamde "juweel tinten". Denk hierbij aan smaragdgroen, robijnrood, heel warm oranje en okergeel. De eerste haarkleur trend is een prachtige blonde haarkleur. Vorig jaar zagen we vaak karamel blonde, maar dit najaar en in 2015 wordt het iets koelere blonde tinten gecombineerd met warm blond. Dan hebben we prachtige lila en violet tinten die we veelvuldig zullen bewonderen. Of het nou een diepe violet kleur is of gecombineerd met zacht lila, alles is mogelijk! Nog zo'n hippe herfst/winterkleur voor 2014-2015 is warm oranje! 

haarkleur-2014-2015.jpeg

Bron:Hair4u.nl

 

 


Overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. EĆ©nmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?