"Bevroren haar wedstrijd'

Hair freezing contest

In Canada werd vorige maand een wel heel bijzondere wedstrijd gehouden. Tijdens de zogeheten "hair freezing contest" werd bepaald wie de meest bijzondere bevroren coupe had. Op 2 maart werd bekend gemaakt dat de Fransman Maxime Goyou Beauchamps de winnaar was van de international wedstrijd in de stad Whitehorse. Tijdens de wedstrijd gaan deelnemers een bad in met een temperatuur van 40 graden Celsius, terwijl het in de buitenlucht -30 graden Celsius is.

Bevroren haar wedstrijd

 

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. EĆ©nmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?