Haarkleur trend 2015 de tortoise (schildpad) haarkleur

Geweldige ontwikkelingen op haarkleur gebied dit voorjaar. Dé haarkleurtrend voor 2015-2016 zijn de tortoise haarkleuren. Ook wel eens tortoiseshell, balayage, ecaille haarkleur of schildpadhaarkleur genoemd.

 

  tortoise haarkleur                                             tortoise haarkleur 4                                                 

Na de Ombre haarkleuren in 2013 (de opvallende kleurnuances), de Sombre haarkleuren van vorig jaar (de subtielere vorm van de ombre kleuren) hebben we nu een geweldige haarkleurtrend dit jaar; de tortoise haarkleuren.  Deze kleuren zijn geïnspireerd op het bruine, glanzende, schild van een schildpad. De basis van je haar is een egale bruine tint die wordt afgewisseld met lichtere en donkere lokken (highlights en lowlights) die ten de basiskleur aanleuen. De kapper kan gebruik maken van elke tint tussen goudblond en donkerbruin (denk aan karamel, kastanje, mahonie) 

Het resultaat: een prachtige, glanzende, natuurlijk ogende haardos. volume aan elk kapsel, kort en lang. Het verschil met een tie & dye of een ombré? Het kleurverschil tussen de verschillende lokjes is subtiel. Bovendien worden de lokjes op de ganse haardos aangebracht, niet enkel op de onderste helft. Dat maakt het resultaat een stuk natuurlijker. 

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?