Pasteltinten voorjaar 2015

Binnenkort naar de kapper en wil je eigenlijk wel eens iets anders? De echte daredevils gaan voor de pasteltinten. Pasteltinten zijn helemaal hot. Het geeft je een cool, eigentijds effect! Hier wordt niet alleen jij vrolijk en blij van, maar ook je omgeving. We komen allemaal weer uit onze "winterslaap" en de krokussen bloeien buiten in alle vrolijke kleuren. Waarom dit niet doorzetten in je haar?

 

haarkleuren-korte-kapsels-46-15.jpg    pasteltint-haarkleur.jpg   311dafae2913bf16ccf29d76dd9e1fa0.jpg

Wil je toch liever geen kleur, maar ga je voor blond? Ook in blond zijn er verschillende tinten. Vraag je kapper eens naar de mogelijkheden. Ga niet zelf aan de slag met een blondspray. Het is natuurlijk veel eenvoudiger en het geeft in eerste instantie misschien wel het gewenste effect, maar de kwaliteit van je haar wordt er veel slechter van. De werking stopt namelijk niet en gaat maar door. En een bosje touw....dat wil toch niemand? Vraag je kapper naar een paar tintjes lichter waar je wel lang plezier van hebt.

trendy-pastels-in-combinatie-met-blond.jpg     051414-lobs-5-567_thumb_567x700.jpg    kapsels-vrouwen-kort-haar-2015.jpg

 

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. EĆ©nmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?