's Nachts denken we aan de kapper!

Doordeweek heb je het druk op het werk en denk je vaak niet aan de kapper. Al hoewel? Je realiseert je heel goed dat je nodig weer een afspraak moet maken. Na een toiletbezoek kijk je in de spiegel en denk je: "Ja, nu is het echt tijd voor de kapper"! Maar bel jij je kapper op je werk? 

Eenmaal klaar met werken, kom je in het dagelijkse nodige ritme van boodschappen en/of kinderen halen en eten koken. Wanneer alles weer rustig is in huis, met een beetje geluk ook iets opgeruimd, plof je op de bank om op het journaal te zien of je nog iets hebt gemist. Maar de kapper reserveren? Wanneer doe je dat?

Je zou zeggen dat de meeste mensen de kapper reserveren op een weekenddag. Maar niks is minder waar. De zaterdag is de dag waarop we het drukker hebben dan ooit. We moeten met de kinderen op stap naar sportwedstrijden, uitvoeringen of zwemlessen, de wekelijkse boodschappen moeten worden gehaald, de was moet worden gedraaid en met een beetje mooi weer moeten we hoog nodig het onkruid uit de tuin trekken. Nee, op zaterdag hebben we kennelijk weinig tijd om de kapper te reserveren. Daar komt bij dat voor ons gevoel de week op zaterdag al bijna voorbij is. We trekken de kappersafspraak dan vaak het weekend wel weer over. En ach....de kapper heeft ook vast geen plekje meer vrij vandaag. Laat maar....denken we op zaterdag.

Wanneer reserveren we dan over het algemeen onze kapper? Nu Nederland ook online zijn afspraak bij de kapper kan maken, reserveren we 7 dagen per week, 24 uur per dag onze kapper. Ja, je leest het goed. Midden in de nacht zijn er mensen die een afspraak bij de kapper maken. Is dit tijdens een nachtdienst of liggen we  's nachts wakker en denken "ach, ik kan net zo goed even uit bed stappen om mijn kapper te boeken....."

vrouw in bed computer

 

Uit de statistieken van 1Kapper.nl zien we dat de meeste kappersafspraken (telefonisch en online) op dinsdag worden gemaakt. De meeste online kappers- afspraken worden op de maandag gemaakt. Overdag vliegen de afspraken door het systeem (toch stiekem op het werk?) maar het hoogtepunt van reserveren ligt op maandag rond 20.00 uur 's avonds. 

 

 

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. EĆ©nmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?