Vrouwen willen wel eens wat anders!

Zo’n 15 procent van de vrouwen wil een nieuw model en een andere haarkleur als ze trouwen. 13 procent neemt een nieuw kapsel als ze moeder zijn geworden. Ook een verjaardag of het behalen van een diploma zijn vaak redenen om van kapsel te wisselen. 

Verandering kapsel

Vijftig procent van de vrouwen is snel uitgekeken op een kapsel en iets minder vrouwen, 47%, vindt het gewoon simpelweg leuk om te experimenteren met verschillende kapsels. Dit uit zich ook in het onderzoek: een derde van de vrouwen neemt elk half jaar een nieuwe coupe. Meer dan vijf procent van de vrouwen doet dit zelfs op maandelijkse basis. Maar uiteraard zijn er ook vrouwen die minder wisselvallig zijn ingesteld. Vijftien procent heeft namelijk al vijf jaar hetzelfde kapsel. Nog eens veertien procent heeft al meer dan tien jaar niet van coupe gewisseld. Er zijn ook vrouwen (ongeveer een derde van de ondervraagden) die binnen een paar dagen na de knipbeurt weer in de kappersstoel zitten, omdat het nieuwe kapsel toch niet bevalt.

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?