Baard sexy?

Baardgroei kan mee spelen bij de bepaling of iemand aantrekkelijk is of niet. In een zoektocht naar mooie baarden zien wij toch dat vrouwen heel verschillend denken over het mannelijk schoon. Terwijl de één de man liever ziet met een glad geschoren gezicht, vindt de ander een volle baard super mannelijk. Baardgroei kan veel oneffenheden verdoezelen. Mannen met baardhaar kunnen littekens, schrammen of moedervlekken bedekken met baardhaar maar ze kunnen hun gezicht er ook symmetrisch mee maken. 

Uit recentelijk onderzoek bleek dat de meeste vrouwen (67%)  mannen aantrekkelijker vinden wanneer ze hun baardhaar laten groeien, maar er zijn grenzen. De baard moet wel goed verzorgd zijn en niet zijn uitgegroeid tot een verwilderde onverzorgde bos. 

Wat vinden jullie? Maakt een baard een man meer sexy? Of is dit per man verschillend?

Alexander

Reinout zonder baard   Reinout met baard

met-en-zonder-baard.jpg

man-met-en-zonder-baard.jpg

 

 

Ryan

 

 

George

 

 

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?