Crazy hairday

Op Crazy hairday mogen kinderen voor de lol naar school met de meest vreemde kapsels. Een feestelijke dag waarop iedereen helemaal los mag gaan om de wilde en creatieve kant op haargebied te showen.

Iedereen kan zich helemaal uitsloven met haargel, haarkleur en zelfs met speelgoed. Het zal je niet verbazen dat dit op dit moment alleen nog maar in Amerika plaats vindt, maar we kijken er niet raar van op dat deze dag al vrij snel de oceaan oversteekt. Hoe creatief zijn ouders en kinderen? Wij hebben een paar leuke creaties voor je gevonden.

crazy-hair-day-styles-kids-school-102__605.jpg

crazy-hair-day-7__605.jpgcrazy-hair-day-styles-kids-school-101__605.jpgcrazy-hair-day-5__605.jpg

 

Bron:www.boredpanda.com

 

 

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. EĆ©nmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?