Proefkapsel

Een bruiloft voorbereiden kost veel tijd, heel veel tijd. Maar wat doe je met je haar?  Twijfels vaak te over. Is je haar niet te kort, te lang, te slap of juist te dik?  Geen stress, overal is een oplossing voor.

Bedenk allereerst wat je wilt. Raadpleeg internet of magazines en zoek een bepaalde stijl uit die bij jou past. Maar ook heel belangrijk, weet wat je niet wilt. Je haar moet natuurlijk een hele dag goed blijven zitten, maar het moet weer niet te geforceerd zitten en wel passen bij je jurk en jouw persoonlijkheid. Weet je ongeveer wat je wilt? Reserveer dan een proefkapsel bij je kapper en vertel duidelijk aan de hand van eventuele plaatjes wat je bedoeling is. Vaak heeft de kapper hier ook wel leuke ideeëen over. Bekijk samen of je haar het beoogde resultaat krijgt dat jij voor ogen hebt. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan ben je hierin echt geen uitzondering. Reserveer opnieuw en kijk samen met de kapper/kapster hoe je wel het beoogde resultaat kunt krijgen voor jouw bijzondere dag. Een fijne dag gewenst alvast!

 

picmonkey-collage3.jpg

 

Reacties

Er zijn geen reacties.

Verstuur een reactieOverzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?