Over Kapper.nl

Kapper.nl is een onderdeel van 1Kapper.nl, het grootste online reserveringssysteem om een afspraak bij je kapper te maken. In 2008 zijn wij begonnen met het reserveringssysteem omdat wij het nodig vonden dat er een snelle en gebruiksvriendelijke manier moest komen waarop de klant een afspraak kon maken bij een kapsalon. Zoals je op ieder moment van de dag kleding online kan bestellen, zo makkelijk moest het maken van een afspraak bij je favoriete kapper ook zijn. Het kan toch niet zo zijn dat je vanaf zaterdagmiddag tot dinsdagmorgen je kapsalon niet kan bereiken?

Een kappersafspraak maken, waar je ook bent

Of je nu overdag, 's avonds of bijvoorbeeld op zondag een afspraak bij je kapper wilt maken, het kan nu op ieder gewenst moment. Kapsalons die werken met 1Kapper.nl zijn enthousiaste gebruikers van het systeem. Ze worden veel minder gestoord door de telefoon tijdens hun werkzaamheden zodat ze alle aandacht hebben voor de klant in de stoel. Momenteel verwerken wij maandelijks meer dan 90.000 afspraken bij kapsalons. Met de gratis app van 1Kapper.nl is het maken van je kappersafspraak nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Download de app vandaag nog!

Op deze website kun je zien of jouw kapper online te reserveren is. Vul de naam van de kapsalon in bovenaan de pagina en klik op “Zoeken”. Is jouw kapsalon nog niet online te boeken via 1Kapper.nl? Via de button “Helaas nog niet online” kun je je kapper op de hoogte brengen van 1Kapper.nl

1Kapper.nl is een onderdeel van 1Afspraak.nl, het reserveringssysteem voor o.a. beautysalons, nagelstudio's, pedicures, zonnestudio's etc.


Overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons

Hier vind u een overzicht van plaatsen met online te boeken kapsalons in Nederland. Naast deze lijst met plaatsnamen, kan je ook boven aan de pagina zoeken door gebruik te maken van het zoek formulier. Vul hier bijvoorbeeld een plaatsnaam of een kapsalon naam in en u krijgt meteen alle relevante kapsalons te zien waar u online een kappersafspraak kunt maken. Het maken van een online  kappersafspraak is gratis. Eénmalig maakt u een account aan, waarmee u vervolgens altijd een online kappersafspraak kunt maken. U ontvangt een bevestiging van de kappersafspraak per e-mail. 

close

Voor als u vragen heeft

Als u meer informatie wilt ontvangen of een afspraak wilt maken voor een gratis demo, dan kunt u dit doen door onderstaand formulier in te vullen.

Contact formulier

close

Bel mij voor een afspraak

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.

Wanneer bent u bereikbaar?
close

Nu bestellen

Als u graag gebeld wilt worden voor een afspraak dan kan dit door het onderstaande formulier in te vullen.Wanneer bent u bereikbaar?